• comenzi telefonice totalgama
  • Slide 1 TotalGama Prod
  • Slide 2 Pungi Personalizate

Pungi magazin – TE PROMOVEZI EFICIENT SI TE INCADREZI IN BUGET!

Pungi magazin o solutie ieftina de promovare utila

Pungi magazin personalizate sunt o solutie accesibila pentru a-ti promova magazinul atunci cand dispui de un buget limitat.

De multe ori, atunci cand iti planifici bugetul de marketing, iti dai seama ca nu poti realiza tot ce ti-ai propus fara sa depasesti bugetul alocat.

Total Gama iti pune la dispozitie o alternativa eficienta pentru a te face cunoscut in toata tara!

Iti prezentam toate datele de care ai nevoie pentru a face cea mai buna alegere pentru magazinul tau. Apoi gasim impreuna modelul de sacosa si dimensiunea potrivita, te asistam la realizarea machetei grafice, iar in final iti oferim pungile personalizate de care ai nevoie. Pentru noi fiecare client este important si cautam imbunatatirea constanta a serviciilor, pentru ca fiecare succes al clientului nostru este si o reusita a noastra.

Cum te ajuta pungile personalizate in castigarea de awareness pentru brand-ul tau

Atunci cand imaginea business-ului tau are de castigat, implicit vanzarile sunt si ele in crestere. Asta pentru ca un consumator are tendinta de a se atasa emotional de anumite brand-uri si sa il aleaga in detrimentul celorlalte. Criteriile in functie de care se fac aceste alegeri nu sunt exclusiv obiective ci mai degraba tin de latura sentimentala.

Pungile personalizate te pot ajuta sa mentii o legatura mai stransa cu clientii tai

Bineinteles acesta este doar un element din intreaga strategie care compune promovarea imaginii si a serviciilor pe care le oferi. 

De exemplu poti avea o promovare impecabila insa in momentul in care realitatea din magazin nu corespunde imaginii vandute despre acesta, atunci este foarte posibil sa iti faci mai mult rau decat bine.

De aceea, incurajam pe toti cei care isi doresc ca bugetul de marketing sa fie cheltuit intr-un mod avantajos, sa isi coreleze foarte bine campaniile si comunicarea cu realitatea.

Pentru cereri de oferta si comenzi contactati-ne la:

telefon – 0742.024.141 sau

mail – v[email protected]

Menu