• comenzi telefonice totalgama
 • Slide 1 TotalGama Prod
 • Slide 2 Pungi Personalizate

Pungi biodegradabile maieu sau banana de la Total Gama Prod

pungi biodegradabile

Pungi biodegradabile tip maieu si tip banana, am reunit acele tipuri particulare de sacose pentru cumparaturi, ce pot fi incluse in categoria de ”nepoluatori”. Aceste pungi respecta standardul european EN13432 fiind 100% biodegradabile si compostabile. Pentru aceasta categorie de pungi bio nu se achita taxa de mediu de 0.15 lei/bucata si nici taxa de ambalaj de 2lei/kg. Scapa de birocratie, taxe si protejeaza mediului promovand noile pungile biodegradabile si compostabile.

Sacosele biodegradabile tip maieu spre deosebire de pungile de plastic sunt scutite de ecotaxa si sunt eco friendly. Ajuta la protejarea mediului, sunt produse din trestie de zahar sau amidon de porumb. Nu incurajam consumul de pungi din hartie, ele sunt mai poluante decat pungile din plastic, fiind in general de unica folosinta. Nu producem role pungi, pungi kraft, caserole si cutii, pungi ziplock sau alte articole de unica folosinta.

Pungi biodegradabile imprimate. Caracteristici

 • Au o destinatie similara cu ale ”suratelor” din plastic, fiind recomandate chiar si in cazul transportarii obiectelor mai grele si voluminoase;
 • Sacosele biodegradabile sunt caracterizate de capacitatea de a se degrada in timp record sub actiunea factorilor biologici;
 • Producem, comercializam si distribuim pungi personalizate in formatul si dimensiunile ce se potrivesc cel mai bine business-ului dumneavoastra;
 • Sunt considerate cele mai bune prietene ale naturii, iar aceasta caracteristica este ”rasplatita” de Ministerul Mediului fiind scutite de ecotaxa;
 • Se pot imprima prin tehnica flexografica, procedura de printare fiind similara ca in cazul personalizarii sacoselor traditionale din plastic.

Oferta pungi bio produse la comanda in functie de cerintele clientului

Chiar daca materia prima este biodegradabila, avem pentru dumneavoastra o oferta diversificata:

a. In functie de format

 • Pungi tip maieu, perfecte pentru orice abc, aprozar sau hipermarket;

b. In functie de dimensiuni

 • Shopping bags mici;
 • Shopping bags medii;
 • Shopping bags mari.

Dimensiunile variaza in funtie de formatul ales si va sunt prezentate in detaliu pe paginile pungi maieu biodegradabile. Fabiricam la comanda o gama larga de pungi tip maieu, pungi role dar si ambalaje biodegradabile. Pungi biodegradabile si compostabile 6kg intalnite in magazine pentru cumparaturi, sau pungi biodegradabile si compostabile 8kg sunt cele mai uzuale tipuri.

c. In functie de cromatica, pungi personalizate

 1-2 culori, pentru care comanda minima este de 5.000 bucati; Personalizate cu 3 culori, caz in care comanda minima este de 10.000 bucati. 4 culori, caz in care comanda minima este de 15.000 bucati. 

pungi biodegradabile personalizate
pungi biodegradabile personalizate

Pungi biodegradabile. Detalii comanda

 • Cu toate ca sunt rezistente, inainte de efectuarea unei comenzi de pungi bio trebuie sa tineti cont de durata lor viata (cel mult 36 luni), inferioara de altfel categoriei de pungi plastic;
 • Nu uitati ca inainte de finalizarea cererii, avem nevoie sa ne precizati cateva detalii precum: grosimea si culoarea foliei, dimensiunile si formatul pentru care optati;
 • Daca le preferati personalizate, va trebui sa tineti cont de cliseul flexografic, acesta fiind creat integral de designer-ii nostri, potrivit sugestiilor dumneavoastra.

Spre deosebire de pungi din hartie, pungile maieu biodegradabile au un caracter prietenos cu mediul inconjurator. Sunt pungi ecologice, biodegradabile cu maner in general de unica folosinta dar se pot si recicla.

Spre deosebire de pungile din polietilena si polipropilena se pot produce sacose biodegradabile biodegradabile numai in domensiuni mici. Nu vindem separat folii plastic, articole de ambalaj, pungi hartie kraft sau produse de unica folosinta. Producem la comanda saci personalizati.

Cu o comanda de pungi, veti ramane si dumneavoastra prietenii ecosistemului! Noi asteptam sa ne contactati si sa va raspundem solicitarilor! 

Asteptam comenzile dumneavoastra pe adresa de email [email protected] sau la Tel. 0740.029.229

Menu