• comenzi telefonice totalgama
  • Slide 1 TotalGama Prod
  • Slide 2 Pungi Personalizate

Avantaje pungi plastic personalizate de la Total Gama Prod

avantaje

Avantaje, acesta este cuvantul! De ce sa ne alegeti pe noi?

Suntem mai mult decat un producator de pungi plastic personalizate. Incearca cel mai eficient mod de reclama. Cu noi aveti parte doar de avantaje:

1. Avantaje pungi plastic personalizate. Calitate 

Indiferent de tipul de pungi plastic personalizate (maieu sau banana) sau de marimea acestora, indiferent daca este vorba despre sacose simple, neimprimate sau despre varianta personalizata, primeaza calitatea. Incepand de la materia prima utilizata (plastic sau materii prime biodegradabile), pana la finalizarea imprimarii prin tehnica flexografica, va rasplatim cu cea mai buna calitate.

2. Avantaje pungi plastic personalizate. Competitivitate

Nu degeaba competitivitatea se numara printre cele mai cautate avantaje.

Suntem printre cei mai renumiti producatori pungi plastic personalizate autohtoni, iar faima ne-am cladit-o incetul cu incetul, datorita profesionalismului echipei Total Gama Prod. In prezent putem concura cu orice companie producatoare de sacose din plastic pentru cumparaturi, din tara sau de peste hotare.

3. Avantaje pungi plastic personalizate. Creativitate 

Nu ne place monotonia si ne bucuram ca detinem o echipa de oameni tineri, adevarate minti creatoare cand vine vorba despre pungi plastic personalizate.

Cu profesionalism si pasiune, ne indreptam intreaga munca inspre conceperea unor tipare particulare (clisee flexografice). Tinem cont de sugestiile clientilor nostri, fara sa uitam sa ne punem amprenta pe fiecare lot de pungi plastic personalizate ce iese pe portile fabricii.

4. Avantaje pungi plastic personalizate. Gratuitate

Veniturile prospere sunt visul oricarui mic intreprinzator sau companie multinationala, insa noi nu le consideram o prioritate. Preferam in schimb sa ne atragem clientii si sa-i mentinem un timp cat mai indelungat. Iata de ce va rasplatim cu cateva servicii oferite gratuit:

  • Mostre gratuite de pungi plastic personalizate;
  • Simulari grafice gratuite pentru matrita flexografica;
  • Transport gratuit oriunde in tara si in Bucuresti.

5. Avantaje pungi plastic personalizate. Diversitate 

Exigentele clientilor nostri difera, iar din dorinta de a-i multumi pe toti.

Am pus la punct o linie de productie atat pentru pungi plastic personalizate in formatul banana, cat si pentru cele in formatul maieu. Si pentru ca si destinatiile in care ajung produsele noastre sunt dintre cele mai variate, ne-am orientat apoi spre diversitatea culorilor, a dimensiunilor si a grosimii foliei de polietilena.

6. Avantaje pungi plastic personalizate. Operativitate

Clientul, atunci cand selecteaza cea mai buna oferta prezenta pe piata, este interesat si de operativitatea cu care producatorul ii livreaza comanda.

Noi va oferim promptitudine in executarea comenzilor si apoi in livrarea acestora pana la destinatie. Totul se petrece in cel mult 8 zile lucratoare de la comanda ferma. Trebuie sa achitati un avans, sa aprobati grafica si ii dam drumul in productie. 

Indrazniti sa ne cunoasteti!

Doar rasfoind paginile acestui website si contactandu-ne veti reusi, iar avantajele vor fi toate pentru dumneavoastra! Asteptam cererile de oferta sau intrebari pe adresa de mail [email protected]

Menu