• comenzi telefonice totalgama
  • Slide 1 TotalGama Prod
  • Slide 2 Pungi Personalizate

Compania Total Gama Prod, producator pungi plastic personalizate

Compania Total Gama Prod Srl. Nu stim daca este valabil ca ”nu haina il face pe om”. In ce ne priveste, pentru ca suntem un producator pungi plastic personalizate, am putea spune ca sunt chiar detaliile cele care fac diferenta.

compania

La fel ca orice alt produs, conteaza si ambalajul sau modul de prezentare. Pentru ca doar cu o infatisare potrivita, produsele si imaginea brand-ului pot fi valorizate.

Care este misiunea in compania Total Gama, producator pungi plastic personalizate? 

1. Promovam comunicarea

Comunicarea este o arta, iata de ce trebuie facuta cu inteligenta… Iar echipa de producatori pungi plastic personalizate Total Gama este constienta de valoarea comunicarii. Toate produsele noastre si-au depasit de mult rolul de baza, destinat in exclusivitate transportarii marfurilor. Am ajuns sa producem pungi plastic personalizate vazute de-a lungul anilor drept un eficient instrument publicitar.

2. Limitele nu sunt pentru noi…

Nu ne consideram un producator pungi plastic personalizate oarecare, care se limiteaza la realizarea unui stoc de produse si la acapararea catorva clienti. Total Gama este o companie aflata intr-o continua evolutie, mereu in cautare de noi tehnologii si idei capabile sa le daruiasca produselor noastre acea particularitate cautata de toti clientii.

3. Ne concentram pe detalii si pe performanta 

Misiunea companiei Total Gama, producator de pungi plastic personalizate se concentreaza pe satisfacerea exigentelor clientelei. Prin urmare, suntem motivati sa va punem la dispozitie cele mai bune produse, obtinute de altfel prin intermediul unor procese productive si tehnologii avansate. Iata de ce diversificand culorile, formatul, grafica utilizata sau dimensiunile, puteti alege intre numeroase variante de pungi plastic personalizate,.

4. Cream pungi plastic personalizate functionale 

Orice punga de plastic personalizata poate fi functionala. De ce? Cu toate ca la prima vedere pare sa fie vorba despre un produs absolut banal, necesitatea pe care o au sacosele de cumparaturi nu o contesta nimeni. Scopul nostru este sa confectionam pungi plastic personalizate rezistente, cu o grafica atragatoare, care sa poata fi reutilizate de catre consumatori ori de cate ori este nevoie.

5. Cream pungi plastic personalizate in respect pentru ambient

Toate categoriile de pungi plastic personalizate sunt realizate in respect pentru ambient. Ne folosim in acest sens de materii prime reciclate (folia de polietilena), iar in cazul sacoselor biodegradabile, optam pentru materii prime bio, scutite de eco-taxa, ce nu polueaza deloc mediul inconjurator.

6. Selectam solutiile corecte 

Similar croitoilor din alte vremuri, mai intai va ascultam cerintele si selectam cele mai bune masuri. Mai apoi, alegem pentru dumneavoastra cea mai potrivita oferta de pungi plastic personalizate, in formatul care va reprezinta cel mai bine afacerea.

Alegeti un producator pungi plastic personalizate pe masura nevoilor dumneavoastra! Dupa ce ne abordati cu solicitarile, noi va vom raspunde cu ofertele!

Menu