• comenzi telefonice totalgama
  • Slide 1 TotalGama Prod
  • Slide 2 Pungi Personalizate

Sacose plastic produse la comanda in functie de nevoia clientului

Sacose plastic personalizate imprimate la maxim 6 culori, sacose din plastic personalizate produse la cererea clientilor. Oferim grafica si simulare grafica gratuita pentru o incadrare perfecta a graficii pe punga. Producem tip maieu si tip banana, produse din folie HDPE, MDPE si LDPE.

Va oferim o gama larga de sacose la diferite dimensiuni.

Sacosele din plastic personalizate se pot produce minim la 5.000buc imprimate la maxim 2 culori. Pentru imprimare la 3 culori cantitatea minima comandata este de 15.000 bucati, pentru 4 culori (20.000 buc), 5 culori (25.000 buc) si 6 culori (30.000 buc). Pornind de la 3 culori, comanda minima creste cu 5.000 bucati per culoare. 

Sacose pentru farmacie de dimensiuni de 22×30 cu imprimare la maxim 2 culori si de 25×35 cm cu imprimare la maxim 6 culori, sacose farmaceutice tip banana. Sacose maieu se mai folosesc in farmacii, in special cele 23×35 cm, fiind mici se preteaza la medicamente. 

Sacose din plastic tip banana la cele mai bune preturi! Cele tip banana sunt acele sacose cu maner decupat, ”cu gaura” cum spun unii clienti.

sacose plastic
sacose plastic

Sacose din plastic tip banana au o dimnensiune medie de 40×50, pungi folosite pentru produse mai mari, sacose banana cu maner intarit.

Producem sacose plastic doar la comanda, nu avem pe stoc

Sacose biodegradabile tip banana, ecologice fara ecotaxa. Obligatia de a achita eco-taxa revine clientului care isi aplica marca sau orice alt semn distinctiv pe punga. Nu mai este datoria producatorului sa treaca ecotaxa separat pe factura! 

La prima comanda se achita in plus cliseul (matrita), pretul ei se poate calcula in functie de grafica. Cliseul se poate refolosi si se plateste numai la prima comanda.

Pentru comenzi si informatii despre pungi va rugam sa ne contactati la adresa vanzari@totalgama.ro sau la telefon 0740029229. Comandati acum si beneficiati de cele mai bune preturi!

Menu