• comenzi telefonice totalgama
  • Slide 1 TotalGama Prod
  • Slide 2 Pungi Personalizate

VREAU SA COMAND PUNGI PERSONALIZATE. CE DESIGN ALEG?

Decizi ca ai nevoie de pungi personalizate pentru business-ul tau. Urmatorul pas este sa raspunzi la intrebarea:

CARE E CEL MAI POTRIVIT PRINT PENTRU PUNGILE MELE PERSONALIZATE?

Nu de putine ori, cei care se decid sa se promoveze cu ajutorul pungilor personalizate nu profita la maxim de beneficiile oferite. Esential, inainte de a incepe productia, este stabilirea unui concept creativ sub sigla caruia sa fie produse toate materialele promo.

CUM imi aleg design-ul pentru sacosa personalizata?

Chiar daca stii foarte clar ce mesaj doresti sa transmiti, este recomandat sa apelezi la ajutorul unui specialist in comunicare/ design pentru a te ajuta sa creezi o imagine unitara a brandului tau – materialele vizuale si grafice. Nu este simplu sa integrezi componentele ce alcatuiesc identitatea brand-ului tau intr-un ‘tot’ coerent.

Sa dai acea nuanta ‘catchy’ printr-un slogan deosebit completat de un vizual memorabil – acesta este secretul unei promovari reusite.

personalizate 2

CINE ma poate ajuta sa fac alegerea potrivita pentru imprimarea pungii de plastic?

La Total Gama incercam sa facem tot acest proces cat mai simplu si eficient pentru tine. De aceea, inca de la stabilirea primului contact cu echipa noastra, vei fi indrumat si sfatuit cu privire la optiunile pe care le ai. Te asistam cu realizarea machetei grafice – daca ai un concept in minte il vom adapta/dezvolta pentru a realiza un print avantajos – nu doar ca pret ci si ca impact!

Pungile personalizate TOTAL GAMA “nu te lasa la greu”  🙂 . Altfel spus, nu vei risca sa iti faci o imagine proasta in fata clientilor, prezentandu-te cu o punga de plastic care se rupe cum au iesit pe usa sau cu un print de proasta calitate.

personalizate

CAT dureaza pana la primirea pungilor personalizate?

Depinde de cantitatea comandata si de complexitatea designului, insa de regula, timpul mediu de livrare in urma unei comenzi ferme este de 8 zile lucratoare.

Te asteptam cu drag sa ne cunosti!

Pentru informatii detaliate si oferte de pret personalizate ne gasiti la:

Telefon0740.029.229

Mail[email protected]

Suntem si pe Facebook:

facebook.com/totalgamaprod

Menu