• comenzi telefonice totalgama
  • Slide 1 TotalGama Prod
  • Slide 2 Pungi Personalizate

Tipuri de pungi plastic personalizate produse la comanda

Pungi din plastic personalizate sub diverse tipuri, cunoscute in piata drept sacose, pungi, sacose maieu, pungi tip banana si multe alte forme.

Compania Total Gama este un producător cu experienţă de pungi din plastic personalizate, adaptate cerinţelor fiecărui client în parte.

Este să bine să ştiţi de la început că majoritatea pungilor de plastic ieftine sunt de unică folosinţă. Fiind aruncate la coşul de gunoi după prima utilizare iar uneori există neplăcerea ca acestea să se rupă înainte de ajunge cu produsele la destinaţie.

Tipuri de pungi plastic personalizate produse la comanda

De aceea nu vă sfătuim să alegeţi pungi plastic personalizate ieftine întrucât sunt confecţionate dintr-un material de slabă calitate care nu rezistă la greutăţi mari şi nu pot fi reutilizate.

pungi din plastic personalizate

Vă recomandăm să alegeţi pungi din plastic personalizate care pot susţine o greutate de peste 5 kilograme. Grosimea foliei de polietilenă din care sunt confecţionate este mai mare (putând ajunge până la 80 de microni). În plus, sunt reutilizabile şi pot servi şi altor scopuri.

Astfel, chiar dacă sunt mai scumpe aceste pungi plastic personalizate sunt cea mai bună alegere. Uneori este valabilă vorba aceea: „Dai un ban dar ştii că face!”

În fabrica noastră de pungi din plastic personalizate producem mai multe categorii de pungi şi sacoşe de plastic.

  1. Pungile biodegradabile. Sunt pungi plastic maieu sau pungi plastic banană şi sunt considerate nepoluante datorită materialului ecologic din care sunt fabricate.

Durata de viaţă a acestor pungi de plastic este de cel mult 90 de zile. Ele sunt confecţionate din materii prime bio, nepoluante pentru mediul înconjurător.

  1. Pungile maieu. Sunt o altă categorie de pungi plastic personalizate care sunt comune şi se găsesc în orice supermarket.

         Aceste pungi sunt confecţionate din folie de polietilenă HDPE sau LDPE iar dimensiunile sunt de maximum 40×60 cm. Ocupă puţin spaţiu şi pot fi reciclate în funcţie de creativitatea fiecăruia.

  1. Pungile banană. Sunt pungi plastic personalizate cu o grosime a foliei de polietilenă mai mare decât cea a pungilor de tip maieu, fiind mai rezistente iar dimensiunile pot ajunge până la 60×70 cm.

         Pungile banană pot suporta greutăţi de până la 15 kilograme şi sunt foarte încăpătoare pentru produsele mai mari.

         Fiecare dintre aceste tipuri de pungi plastic personalizate pot fi imprimate cu 1 până la 6 culori. Se pot imprima o faţetă sau pe ambele iar impactul final pe care aceste pungi îl au asupra consumatorului depinde de calitatea graficii şi creativitatea în alegerea detaliilor şi a mesajului transmis.

         Consultanţii noştri sunt disponibili să vă ofere sprijinul pentru alegerea celei mai potrivite machete grafice. Comenzi la adresa [email protected] 

Menu