• comenzi telefonice totalgama
  • Slide 1 TotalGama Prod
  • Slide 2 Pungi Personalizate

Succesul in viziunea unui producator pungi plastic autohton

Producator pungi plastic fabricate la comanda ferma

Nimeni nu se naste invins, insa la finalul vietii, nu putem fi cu totii castigatori… Aflati care este reteta succesului vazut prin prisma unui producator pungi plastic autohton, care fara sa se dea batut in fata dificultatilor, a continuat. Stia el de ce…

Economia romaneasca este plina de intreprinzatori mai mari sau mai mici, mai inspirati sau mai putin inspirati. Multi dintre ei, adica majoritatea, imediat ce pun bazele unei afaceri, sunt siguri ca au descoperit secretul succesului. Insa de cele mai multe ori, realitatea sau socoteala din targ nu se suprapune peste planul sau ”socoteala de acasa”.

producator pungi plastic

Si totusi, unii reusesc. Unul dintre posibilii ”castigatori” la ”loteria vietii” este un intreprinzator care a pornit in aceasta calatorie cu dreptul. Si a continuat la fel, fara sa se predea in fata ”inamicilor”.

Povestea succesului pentru producator pungi plastic

Traim intr-o lume in care fiecare da din coate si se lupta sa ajunga primul la linia de sosire. Insa traim intr-o lume in care succesul poate sa apara exact cand ne asteptam mai putin. Important este sa nu renuntam.

Pentru ”eroul” nostru, intreaga ”aventura” a inceput inainte de petrecerea de majorat. Iar afacerea de familie la care a fost participant inca de pe bancile scolii, a functionat ca un fel de rampa de lansare pentru business-ul pus pe picioare cativa ani mai tarziu.

Apoi a mai urmat un job in marketing, mult mai aproape de ceea ce dorea sa faca in realitate. Anii petrecuti invatand alaturi de parinti si apoi ca student al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, au reprezentat ”condimentul” necesar pentru a-si pune in aplicare ”reteta”. Sau mai exact pentru a pune prima piatra de temelie a companiei ce fabrica si comercializeaza pungi de plastic personalizate.

In prezent, protagonistul povestii noastre, un cunoscut producator pungi plastic, face bani frumosi la care multi dintre noi abia daca pot visa. Dar la fel ca orice reteta de succes, si aceasta are un pret.

Pretul succesului

In acest caz, la prima vedere, inceputul putea sa para destul de roz. Insa n-a fost niciodata astfel, in ciuda opiniei publicului obisnuit sa savureze doar ”retetele” delicioase. Pentru ca in spatele oricarei specialitati gastronomice sau de alta natura, se afla falimentele, incercarile esuate, stresul si noptile nedormite, visele si planurile pe termen lung.

Iar in spatele acestei afaceri de succes, se afla de asemeni, incercarile, experimentele nereusite si planurile de viitor. Si sunt putine lucrurile menite sa iasa din prima… sau poate ca nici nu exista astfel de lucruri. Dar cu perseverenta si curaj, oricine poate reusi.

Adevarul este ca nimeni nu va veni vreodata sa ne spuna ca are nevoie de noi. Trebuie sa fim chiar noi cei care sa faca primul pas, apoi si urmatorii. Suntem noi cei care trebuie sa faca totul. Iar daca nu ne iese din prima, sa continuam, fara sa plangem pentru laptele varsat.

Pentru ca reusitele si succesul nu ne vor cauta in timp ce lenevim cu punga de pop-corn in brate, ”devorand” cea mai populara telenovela sud-americana.

Este drept ca in toata aceasta istorie, mai este nevoie si de un dram de noroc. Nu degeaba se spune ”omul potrivit, la locul potrivit”. Daca protagonistul acestei relatari a reusit, nu este o intamplare. Chiar a fost omul potrivit la locul potrivit si a continuat sa fie si dupa ce multi altii s-au indoit de reusitele sale.

Acum se bucura de succes si se va bucura si maine, pentru ca persevereaza in ceea ce face. Si in ciuda impedimentelor, are toate sansele sa ramana si pe viitor, un producator pungi plastic cautat si apreciat.

Pe website-ul www.pungi-maieu.ro, puteti gasi mai multe detalii despre serviciile, ofertele si produsele companiei Total Gama.

Menu