• comenzi telefonice totalgama
  • Slide 1 TotalGama Prod
  • Slide 2 Pungi Personalizate

Sacose personalizate de plastic – De ce sa investesti in pungi imprimate?

De ce sa investesti in sacose personalizate de plastic? Cum iti ajuta afacerea?

”Promoveaza-ti activitatea prin sacose personalizate de plastic si vei cunoaste succesul!”

De cate ori nu ai auzit / vazut indemnuri de genul? De cate ori nu te-ai gandit ca investitia intr-o forma de publicitate iti va imbunatati afacerea?

Atunci ce te-mpiedica sa actionezi?

Cum te ajuta originalitatea unor sacose personalizate de plastic in afaceri?

Cheama-le shopper, shopping bags, pungi sau sacose personalizate. Indiferent de model, marime, grosime, etc., pot fi transformate cu originalitate. Odata ce vei actiona, nu vor inceta sa te surprinda prin efectele generate.

Remarcate de consumatori si mai ales de ”rivali”, sunt comode, practice si extrem de versatile prin posibilitatile de a le utiliza. Se pot adapta perfect la viata de zi cu zi a fiecarui locuitor al planetei.

sacose personalizate de plastic

Acopera o paleta vasta de intrebuintari. Sunt de folos la cumparaturile zilnice, sa-ti duci la serviciu pachetelul cu pranzul, sa-ti impacehetezi hainutele de schimb in timpul unei drumetii, etc.

In tot acest timp, pot servi la promovarea brand-urilor, activitatilor, produselor, etc. Fara sa faci ceva, utilizatorii vor purta peste tot mesajul pe care vrei sa-l transmiti, aratandu-l celorlalti, ajutand la a-ti creste popularitatea.

Fii mereu cu un pas inaintea celorlalti, foloseste sacose personalizate!

Noi de la Total Gama suntem prezenti pe piata atat ca producator pungi plastic, cat si ca distribuitor. Specialistii nostri se pot ocupa cu promptitudine de imprimarea serigrafica a acestor instrumente publicitare.

Poate fi vorba despre modelele maieu / banana, despre cele cu manere aplicate / decupate. Poate doresti sa afisezi un mesaj original, o grafica unica sau, pur si simplu, doar propriul logo. Orice tip de sacose intentionezi sa personalizezi, iti vom indeplini cererile.

Orice produs ce paraseste portile fabricii noastre poate functiona ca un adevarat panou publicitar ambulant. Lasa publicitatea sa iasa in outdoor! Las-o sa fie vazuta si primita de un numar infinit de potentiali clienti!

Investeste cu incredere! Acorda-le clientilor tai privilegiul de a-ti sprijini campania de promovare! Pune mana pe telefon, tableta, pc si comanda cat mai curand pungi imprimate! Pot deveni cele mai interesante si potente vehicule de marketing!

Comenzi pe adresa de email [email protected]

Menu