• comenzi telefonice totalgama
  • Slide 1 TotalGama Prod
  • Slide 2 Pungi Personalizate

E VARA – IT’S SHOPPING TIME!

Sacose din plastic personalizate pentru un shopping reusit

Cum sacose din plastic personalizate sau hartie sunt poate cele mai ‘distribuite’ materiale publicitare in acest sezon, comerciantii au folosit aceasta nevoie – de a oferi clientilor produsele intr-un ambalaj – in avantajul lor.

Cand suntem bombardati cu informatii din toate partile si fiecare brand vrea sa ne atraga catre produsele si serviciile sale, alegerea finala de cumparare poate fi influentata in orice moment chiar si de un mic detaliu.

Mai jos avem rezultatele unui studiu care arata impactul publicitar al sacoselor in comparatie cu celelalte medii – tv, radio sau reviste.

sacose din plastic personalizate

Personalizarea sacose din plastic (banana sau maieu) sau a pungilor de hartie este un mod direct si simplu de a ajunge la client – chiar si cand atunci acesta este in miscare.

Zilele sunt din ce in ce mai lungi. Diminetile sunt calde si serile racoroase, atat cat trebuie pentru a ne convinge sa petrecem mai mult timp in aer liber. E vara!

Suntem in primele zile ale lui iunie si pregatirile pentru vacanta au inceput. Ce destinatie vom alege in acest an? Indiferent de raspuns, un lucru este sigur: este nevoie de o sesiune serioasa de cumparaturi.

sacose plastic personalizate2

De ce este atat de importanta personalizarea pungii de plastic?

Practic punga de plastic in care clientul isi va ridica produsele este un banner mobil care va calatori [alaturi de noi] peste mari si tari. De aceea este foarte important ca mesajul si designul acesteia sa fie impecabil.

Imaginati-va ca aceasta poate fi cartea de vizita a business-ului vostru!

Si daca e sa ne luam dupa statistica prezentata mai sus (conform careia personalizarea sacoselor are o expunere semnificativa), aceasta afirmatie nu este deloc exagerata.

Asadar, nu neglijati un mediu de promovare care va da acces la clienti [nelimitati] chiar si cand acestia nu sunt accesibili prin mediile conventionale de comunicare.

sacose plastic personalizate 3

Total Gama este alaturi de voi in procesul de personalizare –  de la alegerea celui mai potrivit model de sacosa, la alegerea dimensiunilor si a densitatii optime, pana la realizarea simularii grafice, pentru a obtine produsul final dorit de voi.

sacose banana punga maieupunga maieu

 

Menu