• comenzi telefonice totalgama
  • Slide 1 TotalGama Prod
  • Slide 2 Pungi Personalizate

PUNGILE PERSONALIZATE – ASUL DIN MANECA!

Pungile imprimate sunt pentru multi dintre ownerii de business-uri as-ul din maneca.

Pungile imprimate – ce profit imi aduc? Este o carte secreta care, jucata asa cum trebuie, poate aduce castiguri semnificative.

De pe urma personalizarii de pungi plastic castigurile sunt foarte variate. Un plus  de timp, plus de expunere si valoare adaugata imaginii firmei tale, minus efort si investitie, astfel incat sa ai rezultatele maxime din resursele utilizate.

Pungile personalizate de plastic sunt de mai multe feluri. Pungile maieu se folosesc mai ales in cazul magazinelor ce vand produse mai mici si mai usoare: covrigarii, cofetarii, buticuri de cartier, mini-market, pescarii, carmangerii, magazine diverse.

Pngile maieu sunt foarte usoare si compacte, fiind potrivite oricarui magazin indiferent de profil. Pentru clienti sunt de asemenea utile, ele putand fi refolosite cu usurinta. Depozitarea nu pune probleme iar pentru intretinere – o simpla spalare!

Pungile banana in schimb se folosesc pentru a adauga un plus de eleganta produselor vandute. de aceea sunt atat de populare in mall-uri, le intalnim in cele mai high fashion magazine de haine si incaltaminte. Bineinteles, acestea au si un pret mai mare ca pungile maieu. Grosimea foliei si caracteristicile unice – ca manerul dublu intarit si forma ergonomica, fac din punga banana instrumentul ideal de promovare atunci cand doresti sa iesi in evidenta si sa fii in lumina reflectoarelor ‘pe covorul rosu’.

pungile imprimate

Pungile imprimate – design, culoare, personalitate!

Ce face din pungile personalizate un instrument atat de eficient? Noi credem ca mai multe elemente sunt responsabile pentru transformarea pungilor de plastic intr-un tool publicitare. Designul ales este esential – simplu dar catchy. Chiar daca suna foarte usor de pus in practica, de multe ori ne complicam fara rost. Alege cu ajutorul unui specialist in grafica cel mai bun layout pentru designul pungii tale si nu te multumi cu o fotografie la o rezolutie slaba. Nu vei reusi decat sa minimizezi impactul vizual si sa compromiti toata actiunea.

Culorile sunt de asemenea un element important. Acestea trebuie sa fie vii, aprinse, intense. Pungile personalizate se pot realiza cu pana la 6 culori fata-verso, deci ai posibilitati infinite in ceea ce priveste combinatia cromatica pe care o vei alege.

Pentru informatii detaliate, cereri de oferta si comenzi contacteaza-ne!

Telefon: 0742.024.141

Mail: [email protected]

Menu