• comenzi telefonice totalgama
  • Slide 1 TotalGama Prod
  • Slide 2 Pungi Personalizate

PUNGILE DE PLASTIC – O ALTERNATIVA ACCESIBILA PENTRU PROMOVARE!

Sunt pungile de plastic un ajutor important in promovarea unui business?

Pungile de plastic personalizate. Aceasta este intrebarea despre pungile de plastic personalizate pe care o intalnim cel mai des printre ownerii de business care inca nu au incercat acesta metoda de promovare.

Pungile de plastic personalizate – potrivite pentru orice afacere?

Da. Practic, indiferent de domeniul in care iti desfasori activitatea, pungile de plastic personalizate sunt de un real ajutor. Chiar atunci cand ai nevoie de o metoda de promovare sau de popularizare al unui mesaj, produs sau serviciu nou.

De aceea noi venim in intampinarea ta, cu cateva informatii si sfaturi pentru a iti face o imagine mai clara asupra acestui segment prea putin valorificat.

Pungile de plastic personalizate – design si functionalitate!

Avand in vedere ca pungile de plastic sunt poate cele mai raspandite, utile si utilizate produse in toata lumea, optimizarea designului pentru a mari impactul vizual este un task prioritar.

Cum putem face acest lucru? Simplu – alege un design reprezentativ pentru compania ta. Ai o multime de optiuni: alaturi de logo (care este un must have), poti imprima o fotografie sau un mesaj scris.

Sau ambele. Important este ca indiferent care va fi varianta finala, macheta finala sa nu apara incarcata. Nu degeaba exista si zicala ‘mai putin inseamna mai mult’.

Daca iti doresti foarte mult sa apara anumite elemente care la prima incercare nu se potrivesc armonios alaturate, cere ajutorul unui grafician profesionist. S-ar putea sa iti ofere cateva solutii salvatoare! 🙂

pungile de plastic personalizate

Pungile de plastic maieu sau banana?

Pungile de plastic se impart in doua categorii: tip maieu si tip banana. Ambele tipuri de pungi sunt practice si usor de folosit si personalizate.

Deosebirea sta in grosimea foliei din care acestea sunt fabricate – pungile maieu (max 25 microni) sunt mai subtiri decat cele tip banana (max 80 microni), si in diferenta suprafatei disponibila pentru personalizare.

In timp ce la pungile de plastic tip maieu poti personaliza pana la baza manerelor, la pungile tip banana imprimarea se poate realiza chiar pana sus, dupa manerul pungii. In functie de marimea pungilor se va calcula astfel si suprafata destinata personalizarii.

Pentru informatii detaliate, cereri de oferta sau comenzi, contacteaza-ne!

Telefon: 0742.024.141

Mail: [email protected]

Menu