• comenzi telefonice totalgama
  • Slide 1 TotalGama Prod
  • Slide 2 Pungi Personalizate

Pungi si sacose personalizate pentru afacerea ta!

Oferta noastra de pungi si sacose personalizate ESTE EXACT DE CE AI NEVOIE!

Pungi si sacose! Daca iti place ca business-ul tau sa primeasca atentia cuvenita ai venit in locul potrivit.

Pentru a alege modelul perfect de pungi si sacose personalizate trebuie sa tii cont de cateva reguli ce tin de combinatia dintre formatul, dimensiunile si grosimea pungilor de plastic.

Pungi si sacose personalizate sunt in acest moment un ‘must have’ pentru orice shop care se respecta. Mai mult decat atat, este si o buna ocazie de a te diferentia in fata clientilor tai si de a te face (mai) cunoscut.

PROMOVEAZA-TE RAPID SI IEFTIN pungi si sacose personalizate

Alege dintr-o variata gama de pungi personalizate de plastic (maieu sau banana), apoi realizeaza design-ul pe care il doresti imprimat – si esti gata!

PUNGI PERSONALIZATE – SOLUTIA PERFECTA PENTRU FIRME MICI SI MIJLOCII

Pentru micile firme, pungile de plastic personalizate reprezinta o solutie accesibila dar si eficienta in acelasi timp! Cu o investitie mica de resurse si energie, si tu iti poti promova afacerea cu usurinta.

Echipa noastra iti sta la dispozitie cu sfaturi, informatii si suport tehnic in realizarea machetei grafice, astfel incat rezultatul final sa fie (cel putin) pe masura asteptarilor tale.

PUNGI PERSONALIZATE – CUM ALEG?

Te vom ajuta sa alegi un model potrivit de sacosa de plasic – in functie de ce articole vinzi (make-up, covrigi sau jucarii), dar si de care dintre sacose ti se pare mai potrivita pentru tine ca look si ca utilitate.

Poti vinde haine, componente IT, prajituri sau alimente , si atunci nu iti doresti sa oferi clientului un ambalaj anost, care nu te reprezinta. Ba din contra, interesul tau este ca acesta sa plece acasa cu – inca – un item propriu tie. Mai ales cand concurenta este mereu bine pregatita si prezenta in spatiile publicitare.

De aceea, va asteptam cu informatii detaliate, sfaturi, oferte sau comenzi la:

Telefon: 0742.024.141

Mail: [email protected]

Menu