• comenzi telefonice totalgama
  • Slide 1 TotalGama Prod
  • Slide 2 Pungi Personalizate

Pungi Plastic Personalizate Pentru Un Magazin Cu Personalitate

Care pungi plastic personalizate sunt potrivite pentru a-ti exprima identitatea cel mai bine?

Pentru a putea raspunde la aceasta intrebare trebuie sa parcurgem impreuna cateva etape simple. Numai asa, te putem asigura ca vei avea cele mai cool si catchy pungi plastic personalizate.

Pungi plastic personalizate de diferite modele si marimi te asteapta sa le descoperi

Orice model de pungi plastic personalizate iti ofera o posibilitati multiple de a le imprima dupa cum iti doresti. Poti opta pentru personalizare folosind intre 1 si 6 culori la imprimare atat pentru o singura fata cat si fata-verso.

De asemenea in functie de planul de promovare poti alege mai multe modele de pungi plastic personalizate, pentru scopuri diferite.

De exemplu pungile maieu de marime medie pot fi folosite pentru a oferi clientilor produsele tale, iar pungile banana mici pentru a oferi cadouri angajatilor sau partenerilor cu ocazia unor evenimente festive (aniversari, Craciun, etc).

Imprimarea de pungi plastic personalizate se face cu ajutorul unor matrite. Cliseele flexografice, o tehnica cu rezultate de calitate superioara in special cand imprimarea se face in volume mari – la scara industriala. Tehnologia aduce un plus de eficienta pentru orice producator de pungi plastic care are nevoie de realizarea rapida de cantitati foarte mari.

Alege pungi plastic personalizate de tip maieu sau tip banana pentru sarbatorile de iarna

Pentru ca ne apropiem cu pasi repezi de sezonul cadourilor, al reducerilor si al promotiilor, suntem siguri ca si voi doriti sa oferiti ceva special clientilor vostri. De aceea noi suntem aici pentru a va ajuta sa va ridicati la inaltimea asteptarilor, asa cum ati facut intotdeauna.

Modelul de pungi plastic personalizate tip maieu sunt cele mai populare. In supermarket-uri, farmacii sau magazine de cosmetice acestea isi indeplinesc cu brio…sarcinile.

Sunt foarte practice si usor de purtat si pot fi realizate pe orice marime/grosime – grosimea foliei pentru aceste pungi poate varia intre 10 – 25 de microni.

Pungile de tip banana sunt o alta optiune de pungi plastic personalizate si se deosebesc de pungile maieu printr-un maner dublu pentru a creste rezistenta pungii la greutati/volume mari. Folia pungii de tip banana are o grosime ce variaza intre 15 – 80 de microni.

Un alt aspect ce trebuie luat in considerare la personalizarea pungilor este numarul de culori folosit – tehnologia permite imprimarea cu 3 pana la 6 culori.

Este de preferat ca designul ales sa contina culorile specifice companiei, astfel incat pungile personalizate sa fie usor de recunoscut pe strada. De asemenea, logo-ul sau mesajul inscriptionat este recomandat sa fie cat mai mare, vizibil, usor de descifrat iar intregul lay-out sa fie unul curat, simplu si clar.

Pentru mai multe informatii, cereri de oferta sau comenzi, contacteaza-ne! Telefon: 0740.029.229

Mail: [email protected]

plastic personalizate

Menu