• comenzi telefonice totalgama
  • Slide 1 TotalGama Prod
  • Slide 2 Pungi Personalizate

Pungi personalizate plastic – SUMMER EDITION!

PROMOVAREA PRIN MODELE DE PUNGI PERSONALIZATE PLASTIC ESTE  LA MODA VARA ASTA!

Personalizate plastic: PUNGI. Pentru ca vara este momentul cand intreaga lume profita de concedii, oamenii de afaceri si-au construit adevarate strategii de vanzare si si-au adaptat ofertele in functie de clientii sezonieri. Magazinele ce folosesc pungi personalizate nu fac exceptie.

Este o alegere inteleapta daca ne gandim numai la exemplul business-urilor de pe litoral – in timpul sezonului estival traficul din zona il depaseste cu mult pe cel din restul lunilor.

CARE ESTE ROLUL PUNGILOR PERSONALIZATE IN PROMOVAREA ESTIVALA?

Pentru ca este timpul vacantelor, este clar ca punga personalizata va fi cel mai util material promo – da, stim ce ganditi, dar chiar MAI util ca facebookul.  🙂

De ce este atat de eficienta promovarea prin folosirea de pungi personalizate? Pentru ca ofera informatii esentiale: detalii despre tine si ce vinzi, plus datele de contact. Si in plus sunt reutilizabile  – deci depinde de tine sa oferi o punga REZISTENTA, si cu un print durabil! Un sortiment de pungi personalizate colorate si atragatoare vor incanta clientii si iti vor duce numele tot mai departe….

INTAMPINA CLIENTII CU UN ZAMBET, CADOURI SI MULTE MATERIALE INFORMATIVE

Asta pentru ca produsele nu sunt intotdeauna singurele pentru care clientii revin la tine. Pe langa acestea, o mare importanta au atentia cu care este tratat fiecare client, si modul in care sunt oferite si ambalate produsele.

Cu francize si lanturi de magazine internationale care intra anual pe piata din Romania, trebuie acordata o atentie mai mare promovarii, imaginii si client service-ului daca ne dorim o retentie mare a clientilor si o fidelizare reala a acestora.

Mai ales in situatia in care ofertele si optiunile sunt atat de variate incat ceea ce face diferenta este atasamentul emotional fata de un anumit brand mai degraba decat o vanzare impersonala, ‘rece’.

Acest context deschide noi oportunitati pentru atragerea de noi clienti.

Pungile personalizate sunt simplu de realizat si folosit. De aceea foarte multe firme aleg promovarea cu ajutorul acestora.

CUM COMUNIC CAT MAI CLAR IDENTITATEA INTR-UN LOT DE PUNGI PERSONALIZATE?

Daca iti doresti o promovare de calitate, urmeaza regulile simple de mai jos cand alegi ce vei imprima pe pungile tip maieu sau pungile tip banana:

– concepe un mesaj scurt si personal

– LOGO-ul companiei trebuie afisat cat mai vizibil

– Mai putin inseamna mai mult. Nu inghesui multe simboluri/texte. Daca ai nevoie de mai mult spatiu pentru imprimarea de pungi personalizate atunci alege imprimarea pungilor pe ambele fete

Daca ai nevoie de ajutor in conceperea design-ului, echipa noastra iti sta la dispozitie cu sfaturi si specialisti gata sa te asiste!

Suna-ne sau trimite un mesaj:

Telefon: 0742.024.141

Mail: [email protected] 

Te asteptam pe la noi!

Menu