• comenzi telefonice totalgama
  • Slide 1 TotalGama Prod
  • Slide 2 Pungi Personalizate

Pungi personalizate pentru sarbatorile de iarna!

De sarbatori va oferim pungi personalizate pentru cadouri

Pungi personalizate pentru cadouri. De la Total Gama Prod, pungi personalizate cu Mos Craciun si pungi pentru cadouri de sfarsit de an – O oferta speciala de sarbatori, convenabila indiferent de profilul si de amploarea afacerilor.

Cum ar arata cadourile fara traditionalele pungi personalizate cu Mos Craciun? Sau produsele pe care le cumparati pentru petrecerea de Anul Nou, fara sa fie ambalate in pungi pentru cadouri de sfarsit de an?

V-ati intrebat vreodata ce anume face speciale sarbatorile de iarna? Le asteptam cu mic cu mare, an dupa an. Si aproape ca ne pare rau ca am trecut de varsta la care inca mai credeam in magia Craciunului si mai asteptam cu sufletul la gura si ochii incetosati de somn, darurile Mosului.

pungi personalizate pentru cadouri

Comanda pungi personalizate pentru cadouri in noiembrie

V-ati intrebat vreodata cum arata oare un Craciun fara cadouri? Dar un An Nou fara farmecul focurilor de artificii si fara sunetul cristalin al paharelor cu sampanie pe care le ciocnim punctuali, imediat ce acele ceasornicelor marcheaza miezul noptii?

Raspunsul este unul singur! In acest an, va puteti lua gandul de la sarbatorile cenusii, pentru ca de Craciun si Anul Nou, va asteptam cu pungi personalizate! Iar in urmatoarele saptamani care ne despart de luna cadourilor, aveti posibilitatea sa comandati cantitatea dorita.

La intreaga gama de sacose tip maieu si banana, indiferent de grosimea foliei de polietilena, exista optiunea sa le personalizati. Folosind o tehnica specifica de imprimare (flexografie), imprimam folia cu insemnele afacerilor si mesajele promotionale pe care doriti sa le transmiteti clientilor.

Si daca tot se apropie perioada sarbatorilor de iarna, personalizarea se poate face cu o grafica particulara, sugestiva. Si pentru ca toti cumparatorii sa intampine asa cum se cuvine farmecul Craciunului si sa simta vraja Anului Nou, va propunem pungi personalizate.

Toti cei care comanda la noi, au placuta surpriza sa fie rasplatiti cu o serie de gratuitati. Clientii nostri nu mai trebuie sa suporte costul transportului (asiguram transport gratuit in toata tara). De asemeni, le mai oferim mostre si simulari grafice la costuri zero.

Nu asteptati sa va prinda sarbatorile nepregatiti! Nu va dezamagiti cumparatorii! Concretizati cat mai curand posibil o comanda de pungi personalizate cu Mos Craciun si de pungi pentru cadouri de sfarsit de an!

Menu