• comenzi telefonice totalgama
  • Slide 1 TotalGama Prod
  • Slide 2 Pungi Personalizate

Pungi personalizate la comanda – AI SI TU NEVOIE?

Pungi personalizate imprimate la comanda! Cum iti dai seama daca ai si tu nevoie?

Pungi personalizate imprimate- Simplu. Daca ai o afacere care presupune comercializarea de produse – cu siguranta!

Ce pungi personalizate imprimate imi trebuie?

In functie de specificul magazinului tau ai de ales intre diferitele modele de pungi personalizate la comanda. Daca esti la inceput iti recomandam sa experimentezi atat cu pungile tip maieu cat si cu pungile tip banana.

Diferentele intre acestea stau atat in scopul de utilizare cat si in aspectul fizic. Mai mult, daca optezi pentru personalizarea lor, ai de ales intre printarea pe intreaga suprafata a pungii de plastic sau pentru un print doar pe o portiune. In oricare din cazuri, pretul final va depinde mult de aceste variabile.

Pungile maieu – sunt excelente pentru aproape orice tip de promovare prin pungi de plastic. Cu manere confortabile de purtat si fiind usor de transportat (pline sau goale) acestea sunt des preferate de clienti.

Pungile banana – acestea sunt o variante de pungi premium. De ce? Datorita faptului ca punga este ‘plina’, manerul sau fiind integrat in punga – o taietura, spre deosebire de pungile maieu. Astfel, la personalizare se poate imprima intreaga suprafata a pungii iar aspectul sau va fi considerabil mai bogat.

Cum alegi pungile de plastic personalizate imprimatela comanda?

Indiferent la ce model de punga te hotarasti, trebuie sa ai in vedere ca cea mai buna alegere doar tu o poti face, dar tinand cont de cateva puncte de reper.

Cea mai buna optiune este atunci cand gasesti balanta perfecta dintre calitate si pret, iar acesta nu este intotdeauna un lucru usor de realizat.

Noi suntem aici pentru a va consilia in alegerea modelului si graficii de pungi personalizate, in stabilirea grosimii/dimensiunii optime pentru pungile de plastic atat pentru un look adecvat al printului cat si pentru a putea fi folosite fara emotii… 🙂

De aceea, suntem de parere ca poti face o alegere corecta numai dupa ce ai ocazia de a testa produsele. In acest scop am realizat pentru tine o selectie de mostre gratuite, pentru a putea alege ‘pe viu’ modelul cel mai potrivit tie.

Daca vrei sa ne cunosti, ai o cerere de oferta pungi personalizate sau pur si simplu esti curios din fire…te asteptam sa ne contactezi la:

[email protected]

Menu