• comenzi telefonice totalgama
  • Slide 1 TotalGama Prod
  • Slide 2 Pungi Personalizate

Pungi personalizate de plastic cu design unic si cool!

Ce impact au sortimentele de pungi personalizate de plastic in fidelizarea clientilor tai?

Indiferent de sezon, orice pungi personalizate de plastic au succes fata de alte materiale promotionale, datorita utilizarii lor (frecvente) atat la ambalarea produselor cat si la impartirea materialelor publicitare. In ultimii ani, dezvoltarea mediului online a mutat in mediul digital comunicarea intre seller – buyer.

Odata cu aceasta schimbare au aparut noi platforme si instrumente digitale specializate in crearea de conditii ce favorizeaza cresterea profitului – Facebook, site-ul propriu, forumurile, Youtube sau Instagram sunt doar cateva dintre acestea.

Fiecare dintre aceste platforme are scopul de a face cunostinta publicului cu diferite fete ale unor brand-uri ce comercializeaza produsele lor preferate. 

Unul dintre marile avantaje pe care pungile personalizate le au este dat de pretul foarte convenabil al acestora in raport cu expunerea pe care o ofera si cu impactul vizual pe care il au asupra celor ce vin in contact cu acestea.

pungi personalizate de plastic

Pungile maieu si pungile banana se realizeaza numai la comanda in urma stabilirii impreuna cu tine a detaliilor legate de finisaje/imprimare.

Orice comanda se introduce in productie incepand cu minimum 5.000 de bucati per model/dimensiune si beneficiaza din partea noastra de servicii incluse GRATUIT – realizarea machetei grafice pentru imprimarea pungilor si transportul comenzii tale!

Imprimarea de pungi personalizate de plastic se face cu ajutorul unor clisee flexografice. 

Dintre avantajele imprimarii de pungi plastic cu ajutorul cliseului flexografic amintim:

– realizarea de imprimari intr-un timp foarte scurt (procedeu automatizat);

– simprimarea de modele cu pana la 6 culori;

– productivitate ridicata;

– calitate superioara de imprimarii, asemanatoare cu print-ul offset sau prin rotogravura;

De aceea, folosind echipament de ultima generatie si profitand de o tehnologie moderna, in fabrica noastra produce o cantitate impresionanta de pungi plastic. 

Mai mult, cu ajutorul retelei noastre nationale de distributie, va putem asigura de livrarea comenzilor atat in Bucuresti cat si in principalele orase din Romania.

Pentru a inregistra comenzi, cereri de oferta sau pentru alte informatii suplimentare va asteptam sa ne contactati!

Telefon: 0742.024.141 

Menu