• comenzi telefonice totalgama
  • Slide 1 TotalGama Prod
  • Slide 2 Pungi Personalizate

Pungi biodegradabile | De ce sunt atat de bune la casa omului?

Pungi biodegradabile doriti? De ce sunt atat de bune la casa omului?

Pungi biodegradabile, cine-si poate imagina o sedinta de shopping fara pungi biodegradabile?

Adevarul este ca multi… Atat inainte, cat si dupa mult discutata lege care reglementeaza utilizarea ambalajelor de transport. Adica tot ce inseamna sacose cu maner de tip maieu si banana.

Ca doar isi duc acasa portocalele, prazul si cartofii de la supermarket asezandu-le in buzunare ori in posete.

Dar nu e necesara o masura atat de radicala si de putin igienica fata de genti si buzunare. Pentru ca rezolvarea poate insemna ambalaje biodegradabile. Asta ca sa li se inchida gura celor care nu au stiut cum sa desfiinteze mai rapid plasticul. De fapt un segment.

Da, in loc sa educe oamenii inspre reciclare. Insa aceasta este o alta poveste…

Pungi biodegradabile si avantajele utilizarii lor

Folosirea lor este benefica pentru toti, oameni, plante, animale, natura, in egala masura. Deoarece vin la pachet cu:

Versatilitate

Cu alte cuvinte, sunt compatibile cu aproape orice domeniu de activitate care prevede utilizarea ambalajelor. Orice produse incearca un consumator sa transporte, de la carnuri, pana la electronice, acestea stau foarte bine in sacosele bio de tip maieu.

Rezistenta

Ca o derivatie a primul avantaj propus, putem spune ca se bucura de o rezistenta foarte buna. Desi la prima vedere finetea texturii poate da nastere indoielilor. Dar sunt destul de trainice incat sa poarte in siguranta cam orice fel de marfuri alimentare si nealimentare.

Practicitate

Sunt comode? Vei spune ca e valabil pentru toate categoriile de shoppers. Dar cele bio, cu o ”silueta” de maieu aduc in plus noi ”castiguri” pentru user-i.

In primul rand, sunt mai usor de depozitat si de transportat. Nu ocupa la fel de mult spatiu, in ciuda dimensiunilor. Pentru ca sunt mai subtiri si mai usoare.

Apoi, in mare parte e meritul infatisarii, mai exact al formei manerelor, dublata de textura materialului. Imediat ce le folosesti, fiind mai moi si mai delicate, le vei simti mai confortabile in maini.

Extinzandu-le rolul, sunt numai bune la depozitarea unor obiecte de orice gen, alimentare si nu numai. Pentru ca lungimea manerelor inlesneste legarea lor. Astfel incat asigura conservarea si protectia bunurilor ”gazduite”.

Tu ce sacose ai de gand sa folosesti de azi incolo?

Menu