• comenzi telefonice totalgama
  • Slide 1 TotalGama Prod
  • Slide 2 Pungi Personalizate

PANOURI PUBLICITARE MOBILE – Punga personalizata la evenimentul tau!

Punga personalizata pentru nevoile clientilor tai

Punga personalizata! Imprimarea pungilor de plastic folosite atat la ambalarea produselor cat si la impartirea materialelor publicitare la conventii, expozitii sau evenimente cu expunere nationala/internationala este specialitatea noastra!

Sa iti promovezi afacerea prin intermediul pungilor de plastic imprimate se poate dovedi pe termen lung o investitie cu rezultate concrete – si buget rezonabil.

Dezvoltarea mediului online a mutat in ultimii ani interactiunea comerciant – client in mediul digital.

Astfel principalele instrumente puse la dispozitia oamenilor de business pentru promovarea imaginii si extinderea portofoliului de clienti sunt: pagina oficiala de Facebook, site-ul propriu, forumuri si alte pagini de socializare ca Youtube sau Instagram.

Punga personalizata este un intrument de reclama

Fiecare dintre aceste platforme are scopul de a face cunostinta publicului cu diferite fatete ale unor brand-uri ce comercializeaza produsele lor preferate.

Din acest motiv, cele cateva ocazii de contact direct cu clientii – conferinte, forumuri sau expozitii – reprezinta pentru toate business-urile momente propice unui branding ‘altfel’.

punga personalizata 4

PUNGILE DE PLASTIC PERSONALIZATE de noi pot fi folosite pentru a iesi in evidenta in domeniul afacerii tale, a-ti creste expunerea sau pur si simplu pentru a surprinde clientii fideli cu un cadou deosebit intr-un ambalaj memorabil!

Cand iti alegi cea mai potrivita punga personalizata este bine sa tii cont de cateva aspecte:

1. Da comanda din timp de pungi personalizate pentru urmatoarea ta expozitie sau conventie.

2. Targurile sunt locul potrivit in care sa dai mostre, materiale promo (flyere, brelocuri, agende) cat mai multe si mai diverse. Ambaleaza-le in pungi cu design propriu – material de calitate, metode de imprimare moderne.

3. Ai un avantaj in plus fata de competitor: la targuri si evenimente promotionale, TOATE materialele vor fi puse de vizitatori in sacosa TA personalizata!

4. Cand un partener sau potential client vine in vizita la birou ofera-i o punga personalizata cu datele companiei –eventual plina cu materiale promotionale.

5. Pregateste in magazin produse gratis – sampling, cadouri de sezon (Craciun sau Black Friday), promotii speciale si ambaleaza-le in pungute de plastic personalizate in culori vii si cu un design unic.

6. Pentru a face o comanda de pungi plastic personalizate vino cu design-ul tau, angajeaza un graphic designer sau beneficiaza de GRAFICA GRATUITA din partea noastra!

Pentru consultanta si informatii detaliate contactati-ne la:

     [email protected]

punga personalizatapunga personalizata 2

Menu