• comenzi telefonice totalgama
  • Slide 1 TotalGama Prod
  • Slide 2 Pungi Personalizate

PROMOTII LA MALUL MARII – PUNGILE PERSONALIZATE!

Cat de utile sunt vara pungile din plastic

Pungile din plastic personalizate! Pai, oriunde am merge, la malul marii sau in vizite prin alte orase/tari e clar – vom profita desigur de o ‘scurta’ sesiune de shopping.

Cu atat mai mult cu cat vizitam un loc nou, o regiune din care dorim sa plecam cu multe amintiri frumoase si suveniruri pe masura – de impartit si celor dragi acasa.

Astfel, magazinele din zonele super vizitate de turisti pot profita de aceste perioade, pentru a se face cunoscuti. Bineinteles ca traim in era magazinelor online, dar cu totii stim ca cele mai durabile conexiuni se realizeaza fata in fata.

De aceea, profita de faptul ca un virtual client ti-a calcat pragul si ofera-i o experienta cat mai deosebita. Astfel, nu numai ca vei castiga un nou client dar prin recomandarea acestuia vei acumula si un plus de credibilitate.

Fa-l sa te tina minte prin interactiune personala de calitate si prezinta-i produsele si ofertele tale fara a fi invaziv.  Pune-te in valoare si subliniaza punctele forte care te diferentiaza de concurenta.

Modele de pungi diferite – pentru fiecare magazin

Pungile personalizate sunt un mijloc de promovare la indemana tuturor, indeplinind doua functii – promo & product carry. Simplu, rapid, cu un cost redus si de impact.

Fie ca iti doresti pungi maieu sau pungi tip banana, asigura-te ca modelul comandat corespunde – dimensiuni, grosime folie – cu produsele comercializate. Sacosa de plastic este realizata doar la comanda, tocmai din acest motiv fiecare este conceputa special pentru a sustine un anumit numar de kilograme.

Fashion Outlet, Supermarket sau Fast-Food?

Orice magazin ai avea, pregateste-te de o avalansa de clienti din cu totul alte regiuni decat de obicei. Daca magazinul tau este si online,  ofera acestora toate detaliile necesare pe o punga personalizata speciala pentru turisti.

Cu putina pregatire si o atitudine deschisa, orice client iti va calca pragul, va pleca impresionat de atentia cu care a fost intampinat si va (re)veni mereu cu placere.

Pentru cereri de oferta si comenzi contactati-ne la:

telefon – 0742.024.141 sau

mail – [email protected]

Menu