• comenzi telefonice totalgama
  • Slide 1 TotalGama Prod
  • Slide 2 Pungi Personalizate

Ce se intampla cu pretul pungilor personalizate la inceput de an?

Oferte de pret pungi personalizate comandate la inceput de an

Pret pungi personalizate. La inceput de an, odata ce in marile magazine se da startul reducerilor de pret la diverse marfuri nealimentare, nici producatorii de pungi personalizate nu se sustrag trend-ului, dimpotriva.

Urmand valul de discounturi din magazine, acestia considera ca este productiv sa puna in aplicare aceleasi strategii, astfel incat intr-un final, sa-si scoata din letargie business-ul.

Dupa ce ne-am indepartat de un prim sezon al reducerilor sau de asa-zisul Black Friday, a urmat sezonul cumparaturilor intense din preajma sarbatorilor de iarna.

Odata incheiate cele doua ”evenimente” ce i-au molipsit pana si pe cei mai ”calici” dintre noi, cu buzunarele aproape ”prabusite”, nu ne mai arde sa ne avantam cu nechibzuinta inspre vreun magazin.Dar cum niciun comerciant nu ramane indiferent in fata vanzarilor cazute parca in hibernare, fiecare intreprinzator, in functie de inspiratie, mizeaza pe diverse metode in masura sa contribuie la ”revigorarea” vanzarilor.

Una dintre aceste metode, folosite deja si de negustorii autohtoni, o reprezinta discounturile atribuite pretului de vanzare.

Desigur, este vorba despre pretul real si nu despre o cotatie ”umflata” peste noapte si care precede asa-zisul discount.
O astfel de politica, mai nou, a trezit si interesul industriasilor, nu doar a comerciantilor, mai exact a producatorilor de pungi personalizate. Acestia vazandu-si ”amenintata” activitatea de productie, au decis sa renunte la o parte din profitul realizat, in favoarea stimularii productiei si implicit a vanzarilor.

La urma urmei, vanzarile mai ”consistente” nu vor face altceva decat sa acopere ”gaura” cauzata de discountul practicat.

Este si exemplul companiei Total Gama, specializata in fabricarea si comercializarea sacoselor din polietilena de tip maieu sau bana.

pret pungi personalizate

Firma, din dorinta de a-si mentine activ business-ul, deschide un nou sezon de reduceri la orice comanda de pungi personalizate.Oferta se dovedeste dosebit de promitatoare nu doar pentru veniturile proprii. Sunt avantajati si clientii interesati sa-si aprovizioneze unitatile comerciale cu o cantitate suficienta de sacose personalizate cu insemnele magazinelor, pe care sa le ofere gratis sau contra unui pret modic, consumatorilor finali.

Conform declaratiilor managerului companiei, inceputul de an ar trebui sa se transforme intr-unul prolific pentru orice intreprinzator cu experienta.
”De ce sa riscam sa ne vedem business-ul in hibernare, cand cu putina bunavointa, il putem mentine activ, ba chiar profitabil? Suntem dispusi sa adoptam o tactica ce da rezultate deja in cazul magazinelor.

Si daca pentru altii functioneaza, de ce sa nu functioneze si pentru noi?
Acum este momentul sa investiti in niste bunuri ce nu sunt perisabile, nu se devalorizeaza si nici nu ies din moda. Graficienii nostri si intregul personal are pregatirea necesara pentru a realiza doar produse de calitate, ce pot oricand concura pe pietele din Romania sau din strainatate.”
Pentru cine este interesat sa-si aprovizioneze stocurile cu pungi personalizate, Total Gama Prod reprezinta o optiune de luat in considerare. Aici, veti gasi sacose de tip maieu si banana, cu preturi ce variaza in functie de dimensiune, de cantitatea comandata, de numarul de culori utilizate la printare, precum si de complexitatea graficii.

Menu