• comenzi telefonice totalgama
  • Slide 1 TotalGama Prod
  • Slide 2 Pungi Personalizate

Personalizare – Pungi personalizate, un produs avantajos pentru tine!

OFERTELE DE PUNGI PERSONALIZATE ATRAG DIN CE IN CE MAI MULTI OWNERI DE AFACERI.

Personalizare, pungi personalizate! Chiar daca nu sunt atat de mediatizate ca alte instrumente de promovare, utilizarea de pungi personalizate este in crestere.

Datorita pretului convenabil si al timpului rapid de executie, multi patroni de afaceri – cu precadere din sfera de commerce – apeleaza la promovarea prin pungi personalizate. Este bine stiut faptul ca orice afacere are nevoie de promovare, astfel incat nu este de mirare ca fiecare incearca solutii cat mai variate pentru a se face cunoscut.

Personalizare! PROMOVAREA – OXIGENUL AFACERII TALE

Pentru ca fiecare business are particularitatile sale, specifice domeniului in care activeaza, este important sa alegi un mijloc de promovare adecvat acestuia.

MAGAZIN – Daca vorbim despre un magazin (market cu produse alimentare sau nealimentare), atunci pungile personalizate se numara printre tool-urile publicitare ‘must have’.

Pungile personalizate se realizeaza DOAR la comanda, in urma stabilirii modelului, dimensiunii si a printului dorit. Indiferent ca este vorba de pungi maieu sau pungi banana, comanda minima de pungi personalizate este de 5.000 de bucati.

Pentru realizarea imprimarii pe un lot de pungi de plastic este folosit un cliseu flexografic. De aceea, daca se doreste imprimarea pe amble fete ale pungii vor trebui realizate 2 clisee flexografice – chiar daca este vorba de acelasi model de print – pentru ca imprimarea se face simultan pe ambele fete si doar in acest fel este posibil.

FURNIZOR SERVICII – Chiar daca business-ul tau are nu are un profil de retail, pungile personalizate iti sunt de ajutor in mentinerea relatiilor atat cu clientii cat si cu partenerii tai de afaceri.

Cu ocazia sarbatorilor, a unui eveniment/milestone in companie sau cu ocazia lansarii unui produs/serviciu nou, ofera angajatilor/ clientilor/ partenerilor merch-ul tau in pungi de plastic personalizate si cu siguranta ca vei fi apreciat.

 

personalizare

 

TOTAL GAMA iti ofera cele mai bune pungi de plastic de pe piata la preturi convenabile si asistenta pana in momentul in care transportul de pungi ajunge la tine – si chiar dupa.

Pentru orice comanda ferma asiguram LIVRAREA GRATUITA in principalele orase din Romania, multumita retelei noastre de distributie la nivel national. Mai mult, simularea graficii pentru imprimarea pungilor personalizate este de asemenea GRATUITA pentru clientii TOTAL GAMA!

HAI SA NE CUNOASTEM! Poate fi inceputul unui parteneriat indelungat si productiv.

SUNTEM AICI:

Telefon: 0742.024.141

Mail: v[email protected]

Menu