• comenzi telefonice totalgama
  • Slide 1 TotalGama Prod
  • Slide 2 Pungi Personalizate

Inca un an cu oferte pungi personalizate produse la comand

Inca un an cu oferte pungi personalizate produse la comanda!

Oferte pungi personalizate produse la cerere in functie de grafica. Iata-ne intr-un nou an la datorie, asa cum te-ai obisnuit deja sa ne vezi sezon dupa sezon. Suntem pregatiti sa dam curs tuturor cererilor de pungi personalizate sosite de-a lungul celor cateva zile de vacanta.

La fel ca tine, ne-am permis sa ne detasam o vreme de obligatiile profesionale, insa doar pentru a ne incarca bateriile. De cateva zile, am revenit la munca mai energici si mai plini de creativitate… dar nu pentru ca pana acumne-ar fi lipsit aceste calitati…

Oferte pungi personalizate ieftine de Black Friday…

oferte pungi personalizate

Cea mai buna dovada a profesionalismului nostru ramane oglindita in varietatea de pungi plastic pe care le producem si le comercializam. Insa trebuie sa recunoastem ca sfarsitul de an, mai exact de la Black Friday incoace, ne-a cam epuizat de forte.

La noi, la Total Gama, faimosul Black Friday s-a transformat intr-o asa-zisa ”saptamana neagra”, cu zile pline de cereri ce trebuiau onorate in cel mai scurt timp. Am stat cu totii peste program, uitand uneori numaratoarea orelor scurse peste pragul celor 8 ore.

Totul s-a intamplat nu pentru ca nu am fi avut si noi o viata sociala, ci pentru ca stim cat de important este fiecare client pentru noi. Si ar fi fost nedrept sa amanam o comanda de 5.000 de sacose plastic doar pentru ca timpul a… ”expirat”.

Experienta si seriozitate, inainte de toate…

Suntem constienti ca orice amanare inseamna pierderea unui client. Iar noi nu ne dorim acest lucru, dimpotriva. Scopul nostru este sa ne mentinem colaborarile pe termen lung, fidelizand ”vizitatorii” care deja au cumparat de la noi.

De asemenea, ne propunem sa atragem tot mai multi proprietari de afaceri, doritori sa se promoveze utilizand pungi de plastic personalizate. Pentru ca stim ca prin experienta si seriozitatea profesionistilor cu care lucram, putem satisface majoritatea cererilor de pe piata.

Te asteptam, asadar, sa ne vizitezi website-ul. Si nu te grabi! Studiaza pe indelete lista cu servicii si mai ales lista cu produse pe care ti le putem oferi, in versiunile maieu / banana, simple / personalizate cu grafica si culorile dorite!

Menu