• comenzi telefonice totalgama
  • Slide 1 TotalGama Prod
  • Slide 2 Pungi Personalizate

Oferte la pungi personalizate la inceput de an

Oferte la pungi personalizate la inceput de an calendaristic

Oferte la pungi! Niciodata nu-i tarziu ca managerii unor unitati comerciale, sa-si ”improspateze” stocurile cu oferte pungi personalizate.

In acest inceput de an, compania Total Gama va surprinde cu oferte de pret la toate categoriile de sacose imprimate prin tehnica de flexografie.

Oferte la pungi personalizate maieu

Le cunoastem cu totii. Sunt considerate o omniprezenta atat cand ne aflam la domiciliu, cat si in calatorii. Si data fiind calitatea si rezistenta foliei de polietilena, acestea pot fi folosite in nenumarate randuri la sesiunile de shopping.

De asemeni, atunci cand folia da semne de uzura, puteti renunta la utilizarile pentru care au fost concepute, in favoarea unui alt fel de intrebuintare. Orice sacosa de plastic in fomatul maieu, indiferent de dimensiunile in care este realizata, se poate recicla, astfel incat sa-i prelungiti ciclul de viata.

Pungi personalizate banana

Nici produsele din categoria de oferte pungi personalizate banana nu sunt mai putin populare in randul cumparatorilor. Datorita grosimii foliei din care sunt realizate si a manerelor decupate si intarite, in variantele de marimi medii si mari, pot ”adaposti” marfurile grele.

Sunt preferatele marilor magazine dar si ale cumparatorilor interesati sa achizitioneze bunuri cu o greutate ceva mai ”consistenta”. Sunt deosebit de rezistente si in ciuda pretului usor superior comparativ cu pretul sacoselor in formatul maieu, o investitie in pungi personalizate banana chiar isi merita toti banii.

Cum arata oferta pungi personalizate?

Asa cum veti descoperi intre paginile website-ului, indiferent daca este vorba despre oferte pungi personalizate maieu sau in formatul banana, acestea pot fi comandate in variate dimensiuni si culori.

Totodata, grafica ce se imprima pe folia de polietilena se poate personaliza astfel incat produsele comandate sa sublinieze specificul magazinului si de ce nu, sa comunice chiar si un mesaj catre consumatori.

Acum, in pragul valului de reduceri ce par sa-i fi molipsit pana si pe cei mai putin generosi negustori, compania noastra va rasplateste cu preturi atractive la intregul sortiment de pungi personalizate.

Menu