• comenzi telefonice totalgama
  • Slide 1 TotalGama Prod
  • Slide 2 Pungi Personalizate

In ianuarie, te surprindem cu pungi personalizate mai ieftine!

Comanda pungi personalizate mai ieftine la inceput de an

Cine-ar fi zis ca dupa un final de an ”ticsit” cu reduceri spectaculoase? La intreaga gama de pungi plastic personalizate, vom demara in noul an in acelasi ritm!

Suntem siguri ca nu-ti displace propunerea noastra, nu-i asa?

Reduceri la produsele de sezon- pungi personalizate mai ieftine

In numeroase domenii, reducerile de pret la marfurile de sezon iau o tot mai mare amploare. Gandeste-te doar la magazinele cu electrocasnice sau cu imbracaminte. Periodic, vanzatorii din intreaga lume adopta strategii ”inspirate”, prin care capteaza interesul consumatorilor.

O tehnica surprinzatoare consta in reducerea preturilor de vanzare de la raft, ”la moda” si in tara noastra. Atunci ne-am zis ca atata timp cat in alte domenii cifrele vanzarilor inregistreaza o crestere impresionanta. Lucrurile pot urma aceeasi tendinta si pentru un producator pungi plastic.

Zis si facut…

pungi personalizate mai ieftine

Oferte atragatoare la pungi plastic

In ianuarie, te asteptam cu inca un ”val” de oferte atragatoare, carora cu greu le vei putea rezista.

Asadar, daca detii deja o afacere ce are nevoie de un mic ”stimulent” pentru a se promova .Fara sa golesti bugetul pentru investitii, te asteptam sa comanzi pungi ieftine de tip banana sau maieu, cu transportul asigurat de compania noastra, fara niciun cost din partea ta.

Indiferent de dimensiuni sau de grosimea foliei utilizate, acestea pot fi imprimate flexografic cu logo-ul afacerii si poate cu un mesaj sau / si o imagine relevanta pentru publicul targetat.

De asemenea, daca esti titularul unei activitati de comert en detail (magazin alimentar, supermarket, aprozar, etc.), stim cat de importante sunt pentru clientii tai ambalajele.

Iti propunem sa-ti completezi stocul de ambalaje cu pungi maieu. Fiind fabricate dintr-o folie cu grosimea de 15 microni si dimensiunea de 27 x 51 cm (parametrii cei mai solicitati), se pot adapta oricarei categorii de marfuri comercializate.

Studiaza cu atentie ofertele Total Gama!

Dar acestea nu reprezinta singurele noastre alternative cu care te intampinam in noul an.

Daca am reusit sa-ti captam atentia si interesul pentru oferte de pungi plastic Total Gama, te asteptam cu intrebari si o cerere de oferta. Iti va fi foarte simplu sa o faci, trebuie doar sa folosesti una dintre datele de contact afisate pe pagina ori formularul paginii Contact.

Menu