• comenzi telefonice totalgama
  • Slide 1 TotalGama Prod
  • Slide 2 Pungi Personalizate

FII DIFERIT – ALEGE PUNGILE PERSONALIZATE

PUNGILE PERSONALIZATE SE REGASESC IN LISTA SCURTA DE TOOL-URI CE AR TREBUI SA FIE PREZENTE INCA DE LA DEBUTUL BUSINESS-ULUI TAU!

Pungile produse personalizate au cel mai mare impacat! Iar asta, deoarece succesul si popularitatea unui nou business sunt strans legate de primii pasi facuti pentru promovarea acestuia. 

IDEI CASTIGATOARE

Nu de putine ori auzim de cazuri in care o idee de business (aproape) geniala a avut parte de o punere in practica lamentabila, care a condus in final spre sfarsitul brusc al dezvoltarii sale complete.

De aceea startul promovarii oricarei afaceri are o influenta definitorie in ceea ce priveste viitorul ei. Caci drumul de la idee la concretizarea sa intr-un plan de business este pavat cu …. bune intentii. 🙂

In lipsa unei echipe specializate care sa dirijeze toate eforturile intr-o directie constructiva si sa ofere un cadru unitar de manifestare  – indiferent de cat de ‘geniala’ a fost initial ideea care a pus lucrurile in miscare, outcome-ul nu va fi cel sperat.

PROMOVAREA – SAU DE CE SUCCESUL NU ESTE O INTAMPLARE

Desi multi – neinitiati – au impresia ca aruncarea in ‘mix’ a mai multor metode de promovare va duce inevitabil la un rezultat satisfacator, odata cu trecerea timpului acestia isi vor da seama ca nu este deloc asa.

Din pacate insa, pana la acel moment, se vor fi consumat deja importante resurse de energie, bani si timp – fara ca acestea sa produca ceva sau sa aduca plus valoare proiectului in care au fost investite.

PUNGILE PERSONALIZATE – O ALTERNATIVA ACCESIBILA

Cum este si normal, la inceputul oricarei afaceri nu dispui de un buget foarte mare si este foarte dificil sa iti construiesti o campanie de promovare ca la carte.

Pungile personalizate sunt un ajutor de baza in aceste situatii  – castigi expunere si iti faci reclama fara a apela (inca) la alte mijloace cu mult mai costisitoare.

pungile

 

Avantajele pungilor personalizate sunt destul de numeroase daca avem in vedere ca reprezinta unul din mijloacele de promovare cu cele mai putine riscuri de neindeplinire a targetului comercial. 

O prezentare detaliata despre pungile personalizate puteti citi aici.

Pentru mai multe informatii despre pungile de plastic personalizate va invitam sa ne contactati:

Telefon: 0742.024.141

Mail: [email protected]

Menu