• comenzi telefonice totalgama
  • Slide 1 TotalGama Prod
  • Slide 2 Pungi Personalizate

Din nou despre avantajele sacoselor personalizate

Sacose personalizate avantaje, tipuri si moduri de folosinta.

Sacosele personalizate de plastic sunt ideale pentru succesul afacerii dumneavoastra si, în plus, sunt prietenoase cu mediul înconjurator si sunt personalizabile.

Intrucat este de datoria fiecarui om să protejeze mediul înconjurator deoarece astfel ne asiguram supravietuirea pe termen lung.

Pungile de plastic sunt benefice din punct de vedere ecologic întrucat, după ce au fost folosite si devin deseuri, se degradeaza rapid sub actiunea factorilor de mediu şi nu contribuie la poluarea naturii.

Utilizarea pungilor de plastic biodegradabile îndeplineste un dublu rol din acest punct de vedere: transportul produselor în siguranta şi prezervarea mediului înconjurator.

În plus, pungile şi sacosele de plastic sunt reciclabile. De exemplu, pungile de plastic de tip maieu pot fi reciclate în functie de creativitatea consumatorului, cum ar fi folosirea la confectionarea de decoratiuni interioare.

Sacosele de plastic pot fi imprimate.

Cu diverse mesaje sau logo-uri, astfel încat pot fi personalizate în functie de preferintele clientilor. Iar acest proces se realizeaza în fabrici de pungi specializate, conform unui procedeu tehnic care se rezuma la 3 pasi de baza şi anume extrudare, imprimare şi finisare.

În ceea ce priveste imprimarea pungilor de plastic personalizate tehnica cea mai cunoscuta şi utilizata în fabricile de pungi personalizate este flexografia. Este bazata pe clişeele flexografice particularizate, care se realizeaza cu ajutorul unei maşini flexografice, procedeu asemanator stampilelor.

Pungile de plastic personalizate constituie o modalitate eficienta de promovare a afacerii dumneavoastra. Intrucat pot fi personalizate cu numele firmei, detaliile de contact, ofertele tentante si diverse mesaje ne natură să informeze şi să atraga clientela, ceea ce constituie o strategie excelenta de marketing şi de publicitate.

Avantajele principale al pungilor şi sacoselor de plastic este ca pot fi personalizate la cererea clientului, sunt fabricate cu maxima operativitate, în stocuri mari (minim 5.000 de bucati/model) şi pot fi comandate sub forma de pungi personalizate de tip maieu sau pungi personalizate de tip banana, fiecare cu beneficiile sale, în functie de preferintele şi nevoile clientului.

In plus, aceste de pungi de plastic sunt şi foarte rezistente. De exemplu, pungile de plastic de tip banana sunt confectionate dintr-o folie de 70 sau 80 de microni si suporta greutati de maximum 15 kilograme.

sacose personalizate

Ne-am gandit ca este important şi modul în care sunt transportate produsele care sunt depozitate în pungile de plastic.

Astfel, de exemplu, pungile de plastic de tip banana sunt prevazute cu manere ergonomice. Fie decupate sau aplicate, care in funcţie de destinatie pot fi si intarite şi care sunt adaptate pentru necesitatile utilizatorilor in scopul de a garanta ergonomia, usurinta manevrabilitătii si rezistenţa acestor pungi de plastic.

Menu