• comenzi telefonice totalgama
  • Slide 1 TotalGama Prod
  • Slide 2 Pungi Personalizate

Ce avantaje iti ofera sacosele personalizate Total Gama Prod?

Inainte de finalizarea unei achizitii de sacose personalizate total gama prod, este normal sa privesti in mai multe directii, adica sa studiezi mai multe oferte. Si daca ar fi sa ne luam dupa vastitatea pietei online, nu se poate spune ca mediul este putin ofertant, dimpotriva.

In online, mai mult decat in offline, posibilitatile sunt practic infinite. La fel sunt si producatorii de pungi plastic autohtoni. Asta fara sa mai vorbim de importatori, care continua sa aduca pe pietele autohtone ambalaje care mai de care mai atragatoare atat pentru retailer-i, cat si pentru consumator.

Dar sa revenim la tematica acestei postari, si anume la avantajele tuturor categoriilor de pungi plastic produse de compania Total Gama:

Iti oferim sacose personalizate total gama prod de calitate

Fa abstractie de pretul unitar. In ciuda celor cativa banuti, la noi vei gasi calitate. Pentru ca nu ne ”zgarcim” nici cand selectam materia prima (folie de polietilena HDPE sau LDPE), nici in timpul procesului de fabricare propriu-zis, nici in ce priveste tehnologia de imprimare (tehnica flexografica).

Suntem creativi si plini de imaginatie

Creativitatea este considerata o calitate esentiala pentru orice designer, arhitect, grafician, etc. Fara aceasta abilitate, pusa in act de fiecare data cand realizam o imagine grafica pentru client, ti-am oferi doar sacose pur si simplu… banale. Insa despre ce realizam aici, se poate spune orice altceva.

sacose personalizate total gama prod

Te rasplatim cu servicii gratuite

Una dintre metodele prin care ne atragem clientii si ii pastram, o reprezinta serviciile gratuite. Este vorba despre:

  • Simuarile flexografice – Costurile cliseelor sunt suportate de clienti;
  • Mostre – Oferim gratuit si fara nicio obligatie, mostre de pungi personalizate;
  • Transport – Exact, asa cum ai auzit! Din fabrica, fiecare comanda este livrata pe cheltuiala noastra, in principalele orase din tara, in functie de traseele stabilite.

Lista avantajelor de care poti dispune nu se opreste aici. Periodic, te rasplatim cu promotii si oferte interesante la intreaga gama de sacose plastic personalizate. Dar deocamdata, nu-ti dezvaluim mai multe. Ramane sa descoperi singur, rasfoind paginile website-ului nostru.

Menu