• comenzi telefonice totalgama
  • Slide 1 TotalGama Prod
  • Slide 2 Pungi Personalizate

Cat sunt de avantajoase pungile personalizate?

Folosim pungi personalizate din plastic si ne facem reclama din asta

Pungi personalizate din plastic. Alegerea campaniilor de promovare mai putin conventionale, precum publicitatea pe pungi personalizate din plastic, nu este deloc intamplatoare pentru niciun agent economic.

Dar cine nu ar fi interesat sa investeasca sume infime, cu o pondere nesesizabila in bugetul de investitii, dar cu o eficienta invers proportionala cu cheltuielile cum sunt pungile personalizate?

pungi personalizate din plastic

Intre atatea forme de marketing online si offline, intre atatea forme de publicitate indoor sau outdoor, reclamele ”localizate” pe pungi personalizate din plastic se numara printre cele mai des utilizate atat de marile companii, cat si de micii intreprinzatori.

Este foarte adevarat ca marketing-ul online reuseste sa depaseasca toate barierele geografice. Insa la fel de adevarat este si ca acelasi tip de marketing ramane in totalitate necunoscut in fata unor categorii de consumatori mai putin ”tehnologizati”.

Excluzand strategiile de marketing online (pe retele de socializare, campanii AdWords, guest post, email advertising, etc.), agentul economic nu are altceva de facut decat sa selecteze o tehnica offline in masura sa-i puna cel mai bine in valoare produsele, serviciile, dar si reputatia.

In momentul in care reprezentantul unei companii, un retailer, un mic producator sau o alta categorie de persoane fizice / juridice cauta solutii simple, dar eficace de promovare, cele mai potrivite raman reclamele pe pungi personalizate din plastic.

Popularitatea acestei metode se datoreaza avantajelor pe care le ofera clientilor care folosesc pungi personalizate din plastic

  • Este o forma de marketing ”mobila”, interactiva, capabila sa atraga atentia unui numar nelimitat de consumatori;
  • Cu toate ca este vazuta ca un mijloc de promovare la ”pret redus”, eficienta si capacitatea de a ”impresiona” publicul nu sunt afectate;
  • Fiecare sacosa plastic personalizata cu logo-ul sau / si mesajul publicitar, se transforma dintr-un obiect banal, intr-un potent instrument de marketing;
  • Reclama pe pungi personalizate din plastic costa mai putin decat aproape orice alt tip de publicitate online / offline;
  • Datorita graficii creative (depinde de inventivitatea graficienilor), pungile personalizate produc acelasi efect, avand acelasi impact ca panourile outdoor;
  • Diferentele de pret dintre variantele personalizate si cele nepersonalizate sunt nesemnificative, aspect ce le face sa fie alese preferential.

Pentru mai multe detalii despre compania Total Gama, producator si vanzator de sacose plastic personalizate, dar si pentru o comanda, ”rasfoiti” paginile acestui site.

Menu