Total Gama Prod, producatori pungi plastic, te invata sa reciclezi
Tot mai frecvent auzim ca plasticul este un mare poluator. Si asistam neputinciosi la cum sunt pusi la zid marii producatori pungi plastic. De parca este vina lor ca oamenii sunt lipsiti de o minima educatie…
Adevarul este ca in jurul nostru exista o multime de surse poluatoare, deloc ”prietenoase” cu ambientul extern, care nu fac altceva decat sa-l distruga.
Insa nimeni nu poate opri in loc industria si evolutia. Cu toate acestea, pentru a opri invazia de deseuri, se poate face ceva.
Putem invata sa reciclam produsele utilizate.
In loc sa le aruncam pentru ca ne-am plictisit de ele sau pentru ca nu mai indeplinesc aceleasi proprietati, cum ar fi sa le atribuim o noua utilizare?
Cum ar fi sa le reciclam si sa-i invatam si pe altii sa ne urmeze ”obiceiul”?
Invata sa reciclezi cu Totala Gama Prod, producatori pungi plastic
Un exemplu foarte concludent are legatura cu unul dintre producatorii de pungi autohtoni. Vorbim despre Total Gama Prod, care inca trebuie sa se confrunte cu ideile preconcepute ale asa-zisilor ecologisti, iubitori de natura poate doar cu vorba si mai putin cu fapta.
De la aceasta companie ne putem inspira atunci cand vom fi pe punctul sa aruncam la gunoi sacosele dupa prima folosire.
Doar pentru ca imaginea grafica apare putin zagariata sau doar pentru ca folia de polietilena este putin umezita pe interior, nu inseamna ca nu le mai putem refolosi, dimpotriva.
Toate sacosele realizate si comercializate pot avea destinatii variate. Chiar daca au fost concepute pentru transportul marfurilor sau / si ca instrumente de promovare a afacerilor si de comunicare cu clientii, nu inseamna ca nu se pot folosi pentru ca materie prima pentru diverse obiecte personale sau decoratiuni pentru casa.
”Copiind” exemplul sugestiilor venite din partea echipei Total Gama, poate ca natura si intreaga planeta ar putea fi mult mai bine conservate si lasate mostenire generatiilor viitoare.
Poate ca mediul inconjurator ar ramane la fel de primitor ca in anii dinainte de aceasta ”explozie” economica si industriala.
Si poate ca vom intelege ca invazia de deseuri se poate opri prin gasirea unor noi directii in fluxul de utilizare.