• comenzi telefonice totalgama
  • Slide 1 TotalGama Prod
  • Slide 2 Pungi Personalizate

Politică de Confidențialitate și prelucrarea datelor

Ca urmare a consimţământului dumneavoastră, TOTAL GAMA PROD SRL ar putea să vă contacteze în legătura cu oferte și noutăți legate de activitatea companiei noastre. Asta în cazul în care vă abonați la newslettter sau corespondați cu unul din membrii echipei noastre.

Siteul folosește Google Analytics, Google Webmaster Tools, acestea fiind servicii third party, care colectează date cu caracter personal precum IPul, zona geografică, browserul, sistemul de operare și deviceul de pe care accesați siteul. Colectăm aceste date pentru a genera statistici proprii, pentru a crea campanii publicitare, dar și pentru a vă oferi dumneavoastră o experiență cât mai bună pe site.

Analizăm datele cu caracter personal doar in conformitate cu prevederile legale aplicabile, fără a le trimite către alte entități. De asemenea, datele din corespondențe vor fi stocate într-o bază de date de clienți pentru a trimite noi oferte sau a vă ține la curent cu noile prevederi legale din domeniul pungilor personalizate și nu numai.

Total GAMA PROD SRL îţi oferă posibilitatea să-ţi retragi consimţământul în orice moment. Pentru mai multe detalii și pentru a cere ștergerea acestor date, vă rugăm să ne contactați folosind datele din pagina de Contact a siteului.